De kracht van acupunctuur

Acupunctuur is een duizenden jaren oude wetenschap uit de Chinese geneeskunde, die haar waarde aldoor in de praktijk heeft bewezen. De laatste tientallen jaren is de populariteit van acupunctuur ook in het Westen enorm toegenomen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) erkent de werking van acupunctuur voor heel veel aandoeningen en vooraanstaande medici en onderzoekers onderschrijven dit.

Effectief

Behoort tot de oudste en meest gebruikte vormen van geneeskunde en is nog altijd actueel. Studie na studie bewijst dat het effectief is voor een breed scala aan gezondheidsklachten. Steeds meer ziekenhuizen integreren acupunctuur inmiddels naast hun behandelingen.

Natuurlijk

Zet het krachtigste geneesmiddel in dat er is: JIJ. Het activeert en leidt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. En omdat het jouw eigen genezingsmechanismen versterkt, kan het in bijna iedere situatie helpen.

Veilig

Een van de veiligste therapieën die er bestaan. Eeuwenlang toegepast bij miljoenen mensen over de hele wereld zonder bijwerkingen. Er worden altijd nieuwe, steriele naalden gebruikt die daarna worden weggegooid.

Voelt goed

Pure, weldadige ontspanning. Je zult uitkijken naar het zen-gevoel dat je er van krijgt én het verjongende effect.