Behandeling

Diagnose

Ik kijk altijd naar het geheel. Naar jou, je klachten en wat daar de oorzaak van is. Want die gaan we aanpakken. Zodat jij je beter gaat voelen en je lichaam weer herstelt. We beginnen met een uitgebreid vraaggesprek. Ik bekijk je tong, voel je pols en stel de diagnose. Hieruit maak ik het behandelplan voor jou.

Acupunctuur

Hierna volgt de acupunctuur behandeling, waarbij ik hele dunne naaldjes op specifieke punten in het lichaam plaats. Deze naaldjes zijn uiteraard steriel en worden maar één keer gebruikt. Bij een eerste behandeling zijn mensen vaak verbaasd dat ze het inbrengen van de naaldjes nauwelijks voelen. Ik gebruik een zachte techniek.

Voedingsadvies

Wat je eet heeft een enorme invloed op je klachten. Je kan je snel zoveel beter gaan voelen als je slimme voedingskeuzes maakt. Daarom geef ik je advies en krijg je praktische tips mee naar huis. Ook kan ik je kruiden voorschrijven die je ondersteunen.

Vervolgafspraak

Per keer kijken we hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. Daarop maken we een afspraak voor een vervolg consult. Een behandeling bestaat altijd uit een reeks consulten. Meestal is 6 tot 10 keer voldoende.